Utställning i Bodan

03.06.2014 22:50

I helgen var det utställning i Bodan som bara ligger en lite bit utanför Skellefteå. Vi fick hyra samlingslokalen och den var riktigt fin och bra att ha utställningen i.  Det var också skönt att inte behöva åka så långt. Barnen fick följa med på utställningen och de tyckte att det var väldigt roligt att få vara med och hjälpa till med marsvinen.

För marsvinen gick det bra. Prentic blev bäst i rasen och både Prentic och Bali fick 2 cert var och är nu med tidigare vunna cert utställningschampions. Bilbo har nu tre silverkort och är guldpet. Groth´s Bali som älskar gurka vann gurkätartävlingen till barnens stora lycka. Se mer under utställningsresultat.

Ayra har nu kommit hem igen och har förhoppningsvis några fina Californiatecknade ungar som växer i magen. Tack till Adeline som har låtit henne bo hos sig och låtit henne träffa hennes fina hane Macho Romualdo van Barnim. Tack även till Johanna och Tiina som nu lånar ut Caviecares Rocky så att det förhoppningsvis kommer ett gäng fina ungar fram på hösten.

Tack även till alla som har hjälpt till under utställningen! Vad roligt att så många i våran lokalavdelning ställer upp och hjälper till med både med arbete, priser och gott humör.

Nu hoppas jag på en underbar sommar med fint väder så att grisarna kan vara ute och njuta av sommaren och äta gräs.