Till salu

För att få köpa marsvin måste du vara 18 år eller ha målsmans tillåtelse. Det är alltid målsmans huvudansvar att se till att djuret/djuren får rätt skötsel, kost och veterinärvård vid behov.

Marsvin säljes endast tillsammans med en marsvinskompis om det inte redan finns marsvin i hemmet. Marsvinen säljs inte som sällskap till en kanin på grund av en bakterie som kaniner är bärare av och som kan orska sjukdom hos marsvinen. Kaniner och marsvin har också helt skilda beteenden och kan skada varandra.

Marsvinen säljs tidigast från 5 veckors ålder och som väger minst 300 gram. Marsvinen är registrerade i SMF om inte annat anges. Stamtavla medföljer.Med marsvinen följer det med skötselråd och en påse mat som de är vana vid. Marsvinen är nybadade vid leverans.

Vid en reservation ska en handpenning betalas enligt överenskommelse. Hela köpesumman betalas i förskott i de fall då marsvin skall levereras till annan ort.

Wiiks Liza

Född: 2015-12-01

Pappa: SCH Amiras Rutin( nonself)

Mamma: Nidos Italian Greyhound( rex)

Uppfödare: Maria Wiik

Snäll och trevlig. Kan dock vara lite tuff mot andra marsvin. Har inte haft någon kull och säljes därför inte till avel.

Pris: 350 kr

 

Wiiks Donna

Nonselfhona

Solid cinnamon agouti

Mamma: Wiiks Uma

Pappa: FINch Sch Amiras Calypso

Uppfödare: Maria Wiik

Snäll och trevlig.

Pris: 500 kr

Tingad!

 

Wiiks Uma

Solid silver agouti/white

Född: 2016-10-02

Mamma: Amiras Ullastina

Pappa: Amiras Arrak

Uppfödare: Maria Wiik

Pris: 400 kr

Snäll och trevlig. Har haft en kull. Bra mamma. Passar inte till rasutställning då hon har vita hårstrån och en vit fot.

Tingad!